Produkter


PRODUKTER


Dermalogica

Har siden lanceringen, i 1986, taget opmærksomheden fra skønhedsbran-chen øvrige brands, med storm. Dermalogica er baseret på professionel hudanalyse, uddannelse af kunderne og personlige produkt-anbefalinger tilpasset dit behov som kunde. Dermalogica indeholder ikke de irritations-fremkaldende ingredienser, som ofte findes i kommercielle mærker, disse ingredienser omfatter blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier. Derudover er em-ballagen enkel, elegant og minima-listisk. Vi mener, hudpleje er ligeså vigtig som at børste tænder.

Reelle resultater har intet med glamour og luksus at gøre, snarer inno-vative produkter og faglige integritet. Dermalogica sælges kun fra ud-valgte hudplejeklinikker og andre forhandlere med kosmetolog-uddannet personale.

dermalogica.dk


Jane Iredale

Jane Iredale er pioner inden for mineralmakeup. Makeupserien foretræk-kes af professionelle kosmetologer og makeupartister den anbefales også af plastikkirug og hudlæger p.g.a. sine sundhedsmæssige egenskaber. Mineralerne gør dit liv lettere fordi foundation, concealer, pudder og solbeskyttelse er samlet i ét produkt.

Jane Iredales filosofi er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, de indeholder derfor ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener og syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum. Derudover er alle produkter hypoaller-gene og dermatologisk testet og kan anvendes af selv den mest sensible hud.

janeiredale,dkClear Start

Serien er specifikt udviklet til behandling af teenage-hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start indeholder ikke tilstoppende mineralske olier, lanolin, irriter-ende kunstige farvestoffer, udtørrende S.D. alkohol eller para-bener. Er du god ved din hud idag, så ser den pænere ud i fremtiden. Din hud fortjener Clear Start.

clearstart.dkGehwol

Alt til dine fødders velvære. Succesfuld produktserie til medicinsk fod-pleje. Gehwol har eksisteret i over 40 år. Den første creme blev opfundet af en tysk farmerceut der, selv som soldat, havde følt smerten-de og ømme fødder. Produkterne indeholder naturlige æteriske olier, urter, vitaminer samt alge m.m.Gavekort

Forkæl ham eller hende du holder af med et gavekort,